О компании RUST-STOP.RS, napredna antikorozivna tehnologija

NAPREDNA antikorozivna tehnologija RUST STOP je sada dostupna i u Srbiji!


Ranije PROBLEM KOROZIJE auta se morao ignorisati zbog odsutstva EFEKTIVNIH antikorozivnih tehnologija. Sada moze LAKO da se reši.
NAPREDNA tehnologija RUST STOP sprečava nastanak korozije i suzbija je tamo gde je već nastala, kao na novim, tako i na polovnim automobilima! Ali naravno, što ranije, to bolje. Koroziju je bolje sprečiti nego lečiti, dok metal ima jačinu i karoserija ima lepi estetski izgled.
Savremena antikorozivna tehnologija RUST STOP ima prednost ispred zaštite običnim preparatima u tome, da se preparat RUST STOP razliva i prolazi svuda u sve skrivene šupljine, šavove, spojeve i mikropukotine, nesmetano prolazi kroz staru koroziju i blato, eliminiše vlagu, čak i slanu vodu, pasivira metal i štiti karoseriju Vašeg automobila od agresivne spoljne sredine, tada kad svi drugi preparati na bazi voska ili bitumena zatvaraju vlagu u savovima, spojevima, suplinama, profilama, i stvaraju inkubator - "plastenik" za razvoj korozije, prosto kriju rđu od pogleda.
Tehnologija RUST STOP ne iziskuje temeljno čisćenije, sušenje, nije potrebno pratiti nikakve temperaturne režime. Ovo sredstvo moze se naneti preko starih antikorozivnih slojeva. RUST STOP ne šteti farbi, plastici, izolaciji, otpornu na ulje gumu cine ponovo elasticnim. Preparat je ekoloski čist produkt, ne šteti zdravlju ljudi i okolini, i ima prijatni miris.


DODATNI BONUS je zaštita od oksidacije električnih kontakata i podmazivanje elektromehaničkih uređaja: brava, šarka, podizača stakala itd, uklanja skripove podveske, štiti od smrzavanja brave na vratima.
Tehnologija je poznata i uspešno radi već više od 25 godina u Kanadi, Rusiji, Poljskoj, Ukrajini i u drugim zemljama…
Ako imate šta da čuvate od korozije — javite nam za konzultacije ili dolazite na besplatni pregled

Отзывы пользователей