Куп Урала

Руска грађевинска компанија FranStudio из Београда учествује na sveruskom првенству "Најбољи водоинсталатер. Куп Урала" у Чељабинску.

Прва фаза такмичења почеће у јуну. Према условима конкурса тим треба да уради добро дело: да се uradi водовод усамљеноm пензионерu, великoj породици или ветеранu. Друга фаза – образовни. Тим треба да упозна ученике једне школе у свој регион са професијом водоводa. Финале такмичења ће се одржати 22. новембра у Чељабинску.

FranStudio д.о.о. oснива Григорије Кудрявцевым у Београду у 2014. години. У Србији фирма се бави инсталацијом еластичног плафона руске производње, док у Русији она испуњава читав комплекс поправку и завршних радова са дизајном и дизајном.

Првенство се одржава под покровитељством Министарства грађевинарства и стамбено-комуналне Руске Федерације.

Званични сајт такмичења са контактима за пријем пријава учесника: дан-водовод.рф. Пријаве се примају до 31. маја. Победник ће добити награду од 300 хиљада рубаља./5000 евра

Franstudio , Elastični dekorativni plafoni Beograd , Elastični dekorativni plafoni , spušteni plafoni
Комментарии к новости

Другие новости

Nas izbor
Nas izbor
Elasticni Plafon Fransrtudio sa efekatom ogledala
Elasticni Plafoni Franstudio 3D plafon+LED
Elasticni Plafoni Franstudio 3D plafon+LED
Neverovatan efekat !!!
Elasticni Plafoni Franstudio u Srbiji - 3d Zid+LED i 3D plafon+LED
Efakat ogledala
Efakat ogledala
Najlepsi dizajn dnevnog baravka u kiasicnom i modernom stilu sa Elasticnim Plafonom Franstudio (Efakat ogledala) - cena komplekata od 35e/m2