Održavanje i preporuke

Izuzetno je važno da vozilo bude servisirano po svojim redovnim intervalima održavanja, radi dugoročnosti istog, a pre svega bezbednosti Vas i Vaših putnika. Pored specifične preporuke koje dobijate od svog tehničara, neophodno je da redovno i pre bilo kog dugog putovanja izvršite pregled vozila.

U službi Vaše bezbednosti, vršimo besplatan pregled vozila koji uključuje:

 • Opštu dijagnostiku vozila
 • Kontrolu kočionog sistema sa sistemom oslanjanja (valjci)
 • Kontrola svetlosne signalizacije
 • Kontrola nivoa tečnosti:
  nivo motornog ulja
  nivo rashladne tečnosti
  nivo kočionih tečnosti
  nivo tečnosti za pranje vetrobranskog stakla (testiranje funkcije, i provera rada metlica brisača)
  nivo ulja u menjaču i diferencijalu
 • Pritisak guma (proveriti najmanje svake druge nedelje).

Ukoliko je primenjivo na konfiguraciju Vašeg vozila, rotacija guma treba da bude urađena u skladu sa preporučenim intervalima, ili ranije na prve znake nepravilnog (nejednakog) habanja gazećeg sloja. Inspekcija guma će pomoći da se odredi potreba za rotacijom guma koja se može dogoditi barem jednom između redovnih intervala održavanja.

Potrebni intervali održavanja su determinisani u skladu sa normalnim uslovima rada. Ukoliko je Vaše vozilo više opterećeno, može zahtevati češće zamene ulje, filtera, svećica, rashladne tečnosti, guma, itd.

Uz redovno kontrolisanje prethodno navedenog i dovoženje vašeg vozila na redovni servis, čak i ranije od zakazanog, će pomoći da Vaš Mercedes-Benz ostane u odličnom stanju.

Mercedes-Benz , Zeus Auto Brabus , Zeus Auto Beograd , Brabus Tuning & Stiling , Brabus , Servis , Zeus Auto , specijalizovan servis
Комментарии к новости

Другие новости

Servis, popravke i održavanje
Servis, popravke i održavanje
Superiorne performanse, prestižan stil i najnovija tehnologija su ono što treba da očekujete od Vašeg Mercedes vozila. Dokle god vozite Vaše vozilo, naša obaveza je da vam obezbedimo visoko kvalitetnu uslugu, delove i dodatnu opremu.