Servis, popravke i održavanje

Servis, popravke i održavanje

Kratak pregled

Superiorne performanse, prestižan stil i najnovija tehnologija su ono što treba da očekujete od Vašeg Mercedes vozila. Dokle god vozite Vaše vozilo, naša obaveza je da vam obezbedimo visoko kvalitetnu uslugu, delove i dodatnu opremu.

Održavanje vozila, povremene popravke ili nezgode neminovnost su vlasništva vozila. Zeus Auto tim iskusnih tehničara su tu da osiguraju kvalitet pruženih usluga uz korišćenje ažurirane dijagnostike, alata i opreme za pravilno servisiranje vašeg Mercedes vozila. Originalni rezervni delovi i dodatna oprema za Mercedes-Benz vozila pružaju očuvanje integriteta i performansi istog.

Takođe smo u moguć́nosti da vam ponudimo kvalitetne polovne rezervne delove za Mercedes-Benz vozila po Vašem zahtevu, od dobavljača iz Grčke sa kojima imamo dugoročnu i uspešnu saradnju.

Zeus auto shvata da je vaše vreme dragoceno. Zbog toga, omogućavamo održavanje Vašeg vozila u svakom trenutku koji je pogodan za vas. Pregled vozila sa Star Diagnosis izveštajem, letnji / zimski pregled, kontrola kočionog sistema, kontrola nivoa tečnosti, reglaža trapa, limarsko-farbarske usluge sa visoko obučenim i iskusnim tehničarima u savremenim komorama.

Servis , popravke , Zeus Auto , održavanje , pregled
Комментарии к новости

Другие новости

Održavanje i preporuke
Održavanje i preporuke
Izuzetno je važno da vozilo bude servisirano po svojim redovnim intervalima održavanja, radi dugoročnosti istog, a pre svega bezbednosti Vas i Vaših putnika.