Crnogorski ogranak kompanije 4GEO već je čvrsto utemeljen u lokalnom poslovnom okruženju

 Crnogorski ogranak kompanije 4GEO već je čvrsto utemeljen u lokalnom poslovnom okruženju i nastavlja da gradi poslovne odnose s krupnim akterima na crnogorskom tržištu.

Jedan od klijenata 4GEO u Crnoj Gori je i holding kompanija Soho Grupa, čije je sjedište u Baru, ali čiji uticaj je prisutan u cijeloj Crnoj Gori, kao i na Balkanu. Direktor Soho Grupe Rade Vujačić, koji je ujedno i predsjednik Udruženja privrednika Bara, puno truda ulaže u pridobijanje podrške kako javnosti tako i države kada su u pitanju projekti ove kompanije. Sve aktivnosti Soho Grupe, kao i uspješno sprovedeni projekti, imaju visok investicioni potencijal i važnu društveno-privrednu funkciju: poreske obaveze prema državi, otvaranje novih radnih mjesta i ukupan značaj ovih aktivnosti za region. Na primjer, u glavnom gradu Crne Gore prije par godina otvoren je medicinski dijagnostički centar opremljen najsavremenijom tehnologijom posljednje generacije - takođe zamisao Soho Grupe. Osim toga, dostignuća ove kompanije i g. Vujačića uključuju i izgradnju stambenih zgrada vrhunskog kvaliteta u opštini Bar, pružanje različitih turističkih usluga za posjetioce koji dolaze u Crnu Goru i popularizaciju sportova među omladinom Bara i Crne Gore. Stoga ne iznenađuje da su lokalni mediji zapazili aktivnosti ovako velikog i važnog biznis aktera i dali priliku menadžmentu kompanije da iskaže svoje mišljenje.

Više informacija o Soho Grupi možete naći na internet stranici popularnog crnogorskog informativnog portala kolektiv.me.

сохо групп , rade vujačić , bar , soho group , раде вуячич , 4geo , rade vujacic , soho , 4geo Montenegro , montenegro , crna gora
Komentari novosti

Ostale novosti

4geo - Digitalna mapa i poslovni imenik Beograda
4geo - Digitalna mapa i poslovni imenik Beograda
4geo - je informativni sistem, koji vam omogućava da za nekoliko sekundi pronađiti robe i usluge, kontaktne informacije i adrese kompanija na mapi ili u onlajn katalogu kompanija Beograda.